Oppo, özel kameralı yeni bir akıllı telefon serisi çıkarabilir

yyyt

Oppo’nun amiral gemisi Find X6 serisi, 2023’ün başlarında piyasaya sürülecek, şirketin bu seri dışında farklı bir seriyi de çıkarmaya hazırlandığına dair bilgiler ortaya çıktı.

Oppo’nun yeni Hasselblad kameralara sahip olabilecek başka bir birinci sınıf akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair raporlar ortya çıktı. Teknoloji analistleri tarafından paylaşılan görüntülerde yuvarlak şekilli Hasselblad etiketli kamera modülüne sahip bilinmeyen bir Oppo akıllı telefonun şematik bir fotoğrafı görülüyor.

nnnh

DCS sitesi yeni akıllı telefonun ana kameralı dairesel bir kamera modülüne, periskop portre merkezi odaklı lense ve bir film lensine sahip olacağını söylüyor. Kameralar Hasselblad ayarına sahip olacak. Cihaz, Find X6 serisine ait olmalıdır, ancak ihbarcı, takma adından emin değil.

Daha önce gelen bilgilerde Find X6 serisinin içinde üç kamera bulunan dikdörtgen bir kamera adasına sahip olacağını ortaya koydu. Yani iddia edilen telefon gerçekten de Find X6 serisi bir model ise, tasarım açısından diğer modellerden önemli ölçüde farklılaşacak.

Oppo

Belirtildiği gibi, Oppo’nun bir sonraki premium amiral gemisi serisinin 2023’ün başlarında çıkması bekleniyor. Seri, 1.5K ve 2K piksel çözünürlüğe sahip bir OLED ekranla gelebilir. Vanilya varyantı bir Snapdragon 8+ Gen 1 tarafından desteklenebilirken, Pro modeli bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılabilir. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına kadar paketleyecekler. Her iki modelin de 1 inç Sony IMX989 birincil sensöre sahip olduğu söyleniyor.

Tecno, akıllı telefon kamera teknolojisini bir seviye yukarı taşıyacak