Epic Games ücretsiz oyunlara Severed Steel ile devam ediyor

Epic Games ücretsiz oyun

Epic Games ücretsiz oyun hediyelerine devam ediyor. Epic Games’te bugünün ücretsiz oyunu da Severed Steel oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, yılbaşına uzanan bu süreçte de 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Fallout gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, iki gün önce Death Stranding’i ücretsiz hale getirerek çıtayı epey yükseltti. Dün de 159 TL’lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u ücretsiz hale getirerek oyun severleri sevindiren Epic Games, bugün ise biraz hız kesti. Çünkü Epic Games ücretsiz oyun hediyelerinde bugünün oyunu 40 TL’lik Severed Steel oldu.

Apple çalışanı Epic Games hakkında itirafta bulundu

İlk olarak 2021 yılında oyun severlerle buluşan Severed Steel, tek kişilik bir FPS oyunu. Oyunun Steam’daki tanıtım yazısı şöyle: “Akıcı bir akrobasi sistemi, yok edilebilir voxel çevreler, tonla ağır çekim, karanlık elektronik müzikler ve eşsiz, tek kollu bir ana karakter sunan şık ve içgüdüsel bir tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu.”

Önceki günlerde olduğu gibi Severed Steel’i ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin de yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bir kez kütüphaneye ekledikten sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

Epic Games ücretsiz oyun hediyelerine yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün, bir oyun ücretsiz olarak Epic Games kullanıcılarına sunulacak. 15 günlük bu serüvende artık sona yaklaşılırken, Epic Games’in yıl bitmeden daha hangi oyunları ücretsiz hale getireceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Galaxy S23 Ultra ve Plus görselleri sızdırıldı