OnePlus 11’in resmi görselleri yayınlandı

OnePlus 11

4 Ocak’ta satışa sunulacak olan OnePlus 11’ın tasarımını gözler önüne seren resmi görseller OnePlus tarafından paylaşıldı.

Son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde OnePlus’ın merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonunu detaylı bir şekilde görme şansı yakaladık. Bir yandan telefonun teknik özellikleri yavaş yavaş netlik kazanırken, bir yandan da sızdırılan görsellerle birlikte telefonun tasarımı gözler önüne serildi. Ancak tabii resmi görseller gelmeden telefonun son halini tam olarak görmüş sayılmazdık. Neyse ki sonunda beklediğimiz o görseller de geldi ve OnePlus 11 net bir şekilde görüldü. OnePlus, hem yeni amiral gemisi akıllı telefonunu hem de kablosuz kulaklığı Buds Pro 2’yi gözler önüne seren resmi görselleri paylaştı.

Global lansmanı 7 Şubat’ta gerçekleşecek olan OnePlus 11, bundan yaklaşık bir ay önce ise Çin’de satışa sunulacak. Hatırlayacağınız gibi OnePlus, dün Weibo üzerinden bir paylaşım yaparak, OnePlus 11’in 4 Ocak’ta Çin’de resmi olarak tanıtılacağını ve ardından Çin’de satışa sunulacağını duyurmuştu.

oneplus 11 2 1

Daha önce gelen bilgilere göre telefon 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğünün ise QHD+ olacağı söyleniyor. Şu sıralar çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonlar gibi OnePlus’ın yeni amiral gemisi de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek.

Tasarımıyla dikkat çeken arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX890 olacak. Ona 48 megapiksellik geniş açılı IMX581 ve 32 megapiksellik IMX709 telefoto lens eşlik edecek.

OnePlus 11’in şarj hızı 100W olacak. Telefonun batarya kapasitesi henüz kesinleşmemiş olsa da daha önce gelen bilgiler 5000 mAh olacağını gösteriyor.

Galaxy S23 Ultra ve Plus görselleri sızdırıldı