Galaxy S23 Ultra ve Plus görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S23

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S23 Plus’ın tasarımını gözler önüne seren görselleri sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını 1 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacak. Son günlerde üst üste gelen sızıntılarla birlikte çıkış tarihini nihayet öğrendiğimiz Galaxy S23 serisi, tahmin edildiği gibi birden fazla modeli kullanıcılarla buluşturacak. Standart Galaxy S23’ün yanı sıra Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S23+ da piyasaya sürülecek.

Bugüne kadar gelen sızıntılarda daha çok standart model ön plana çıkmış, bu sırada Ultra ve Plus modelleri daha geri planda kalmış olsa da, çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte bu modeller de yüzünü göstermeye başladı. Telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabı tarafından sızdırılan bir tanıtım görseli, Galaxy S23 Ultra ve S23+’ın tasarımını gözler önüne serdi.

Samsung galaxy s23 ultra

Daha önce gelen açıklamalar sayesinde hem Galaxy S23’ün, hem de Ultra ve Plus modellerinin Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı kesinleşmiş durumda. Hatırlarsanız Qualcomm CFO’su da Galaxy S23 serisinin Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacağını doğrulamıştı. Ayrıca telefonun bu kez Exynos yonga setine sahip versiyonlarının olmayacağı, tüm dünyada aynı yonga setiyle satışa sunulacağı da açıklanmıştı.

Galaxy S23 ile S23 Plus arasında çok büyük bir fark bulunmuyor. İki telefon arasındaki en kayda değer fark Plus modelinin daha büyük olması. Ultra modeline geldiğimizde ise karşımıza daha kayda değer farklar çıkıyor. İlk olarak Galaxy S23 Ultra, S Pen elektronik kalem ile birlikte geliyor. Telefon kendisine eşlik eden bu kalem sebebiyle standart ve Plus modellerinden farklı bir tasarıma sahip. Sızdırılan görselde de Ultra modelinin daha keskin hatlara sahip olduğu ve daha köşeli bir tasarım tercih edildiği görülüyor.

Red Magic 8 Pro resmen tanıtıldı