Epic Games’te Bu Hafta İki Oyun Ücretsiz Oluyor

Epic Games Store

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz hale getirmeye devam eden Epic Games Store’da bu hafta iki oyun birden ücretsiz oluyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Platformda bu hafta ücretsiz hale gelecek oyunlar da belli oldu. Oyunlar diyoruz çünkü Epic bu hafta iki oyunu birden ücretsiz hale getiriyor. Lost Castle ve Doki Doki Literature Club Plus!, bu hafta Epic Games Store’dan ücretsiz şekilde alınabilecek.

lost castle

Normalde platformda 76 TL’ye satılan Last Castle’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Lost Castle, roguelike unsurlar ve rastgele zindanlar içeren süper sevimli, süper sert bir aksiyon RPG oyunudur. Oyun, retro aksiyonu modern dokunuşlarla kucaklayan çok sayıda elle çizilmiş, esprili karakter ve ortamla dolu.

Normalde platformda 25 TL’ye satılan Doki Doki Literature Club Plus!’ın tanıtım yazısı ise şöyle:

Doki Doki Literature Club Plus

“1 Numaralı Psikolojik Korku Deneyimine Başla! Şiirin ve romantizmin korkunç dünyasına hoş geldin! Platonik aşkın için şiirler yaz ve mükemmel sona ulaşmak için yolculuğundaki tüm hataları sil. İşte DDLC’nin neden son 10 yılın en sevilen psikolojik korku oyunu olduğunu keşfetmek için bir fırsat! Romantik bir arayış içinde gönülsüzce Literature Club’a katılan ana karakter olarak oynuyorsun. Yazdığın her şiirle ve yaptığın her seçimle platonik aşkını etkileyecek ve okul romantizminin korkularını açığa çıkaracaksın. Flörtleşme simülasyonunun kodunu kıracak ve mükemmel sona ulaşacak kadar güçlü müsün? Şimdi beyin yakan orijinal DDLC deneyimi Doki Doki Literature Club Plus’a özel sayısız yeni özellik ve içerik ile dolu!”

Lost Castle ve Doki Doki Literature Club Plus!’ı ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin 15 Şubat saat 19:00’a kadar oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Çünkü bu tarihten itibaren Lost Castle ve Doki Doki Literature Club Plus! yerini sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. 15 Şubat’a kadar oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde bu oyunlar kalıcı olarak sizin oluyor.

Samsung, Galaxy S24 Serisinden Beklentisini Yükseltti