Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te 20 Haziran’dan itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Görünen o ki Epic Games, bu hafta pek çok oyunseveri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü bu hafta sadece bir oyun ücretsiz hale geldiği yetmezmiş gibi o oyun bir de oldukça düşük profilli bir yapım. Söz konusu bu oyun, normalde 17 TL’ye satılan Freshly Froasted olacak. Epic normalde bu tarz düşük profilli oyunları ücretsiz yaptığında, en azından iki oyun birden veriyordu. Bu hafta ise düşük profilli tek bir oyun verilmesi dikkat çekiyor.

freshly froasted

Geçtiğimiz haftanın ücretsiz oyunlar olan Idle Champions of the Forgotten Realms ve Red Out 2, 20 Haziran 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu saatten sonra ise onların yerini Freshly Froasted alacak. Her zaman olduğu gibi bu oyun da bir hafta boyunca ücretsiz kalacak. Ama bu süre içinde bu oyunu kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacak.

Freshly Froasted’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Dünyanın en güzel donut fabrikasında bulmacaları çözmek için taşıma bantları yerleştir!

Düzinelerce baş döndüren donut ikilemi seni bekliyor, özel bulmaca tutkunu tatmin etmek için 144 bulmaca var. Ayırıcılardan iticilere, birleştiricilere ve klonlayıcılara, karıştırıcılara, ışınlayıcılara ve daha fazlasına kadar heyecan ve keyif verici çok sayıda mekanik var!

Dragon Age, Baldur’s Gate 3’e Benzemeyecek