Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te bu haftanın ücretsiz oyunları bugünden itibaren alınabiliyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

fallout 1

Geçtiğimiz hafta The Callisto Protocol gibi dikkat çekici bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games, bu hafta o büyüklükte bir oyun vermiyor belki ama özellikle Fallout serisini sevenler için nostalji kokan hediyelerle geliyor. Epic Games’te bu haftanın ücretsiz oyunları Fallout Classic Collection ve Wild Card Football olarak açıklandı. Fallout’un Klasik Koleksiyonu’nda Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics bulunuyor. Bu paket normal fiyatı 200 TL. Hem Fallout Classic Collection, hem de Wild Card Football bugün itibarıyla ücretsiz olarak alınabiliyor.

Fallout Classic Collection ve Wild Card Football, 5 Eylül 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu tarihten sonra ise yerlerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunlarına bırakacak. (Epic, önümüzdeki hafta, normalde 1200 TL’ye satılan Football Manager 2024’ü ücretsiz olarak verecek.) Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Amazon Prime Gaming, İki Yüzüklerin Efendisi Oyununu Ücretsiz Veriyor