Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store

Epic Games, her hafta farklı bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Şu ana kadar bu strateji sayesinde çok sayıda oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Epic’in bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyun da belli oldu.

Epic Games bu hafta kullanıcılara iki oyunu ücretsiz olarak verecek. 17 Ağustos’tan itibaren ücretsiz olacak bu iki oyun Dodo Peak ve Black Book olacak. Birbirinden epey farklı bu iki oyun tuhaf bir ikili oluşturuyor. Dodo Peak, klasik bir atari oyunu. Platormer türündeki oyunda oyun severler bir dodo kuşunun bebeklerini kurtarmak için farklı haritalar boyunca bir maceraya atılıyor.

blakc book

Epic’in bu hafta ücretsiz olarak verdiği ikinci oyun ise Black Book. Slav folk hikayelerinden esinlenen bir RPG oyunu olan Black Book’ta oyunseverler kartları kullanarak rakipleriyle mücadeleye giriyor.

17 Ağustos’tan itibaren bir hafta süreyle ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek olan bu oyunlar 23 Ağustos’a kadar ücretsiz olacak. Bu tarihten sonra ise yerini yeni gelecek ücretsiz oyunlara bırakarak tekrar ücretli hale gelecek. Ancak bu bir haftalık sürede oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

Netflix kendi bulut oyun servisini kuruyor