Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te bu hafta oyunculara ücretsiz olarak verilecek iki oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ise ayağını biraz gazdan çekmiş durumda. Oyun sayısını ikiden bire düşüren Epic, bununla da kalmayıp bir süredir dikkat çekici oyunlar da vermiyordu. Ama bu hafta farklı bir tabloyla karşı karşıyayız. Çünkü Epic bu hafta iki oyunu birden ücretsiz yapıyor; Üstelik bu oyunlar öyle 100 TL altı oyunlar da değil. Platformda yarından itibaren ücretsiz olacak oyunlar CYGNI – All Guns Blazing ve DNF Duel olacak. Bu iki oyunun toplam değeri 1000 TL’yi buluyor.

cygni all guns blazing 1b886

8 Ağustos’ta ücretsiz hale gelecek olan bu iki oyun, 15 Ağustos 2024, saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 15 Ağustos’tan sonra ise yerlerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Normalde 525 TL’ye satılan CYGNI – All Guns Blazing’in Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

“CYGNI, kendi türünü gerçek bir sonraki nesil deneyimi ile zenginleştiren nefes kesici bir uzay nişancı oyunu.”

“Göz kamaştırıcı görsellerin, kulak çınlatıcı seslerin ve beyin yakan aksiyonun amansız birlikteliği, CYGNI’yi gelecek shoot-em up neslinin öncüsü haline getiriyor. Cephaneliğin yetersiz, etrafın düşmanlarla çevrili ve tek başınasın. Son bir umut için korkunç gökyüzüne dal.”

Normalde 499 TL’ye satılan DNF Duel’in tanıtım yazısı ise şöyle:

“Aksiyon dövüşün zirvesi! Dünyadaki en popüler ve en çok oynanan RYO’lardan biri olan Dungeon and Fighter şimdi bir 2.5D aksiyon dövüş oyunu olarak geri döndü. Her biri özgün yeteneklere ve kişiliklere sahip 16 büyüleyici karakterden birini seç. Rakiplerini kurnazlıkla alt et, onlardan daha iyi oyna ya da onları doğrudan döv ve Nihai İrade’nin (Ultimate Will) sahibi ol!”

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek