Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıklandı

Epic Games Store

Steam’de 308 TL’ye satılan RPG oyunu bu hafta Epic Games’te ücretsiz oluyor. Üstelik Epic bu hafta bir oyunu daha ücretsiz olarak veriyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu trendi bu hafta da devam ettiren Epic, 28 Eylül’den itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunları da açıkladı. Uzun süre tek oyun verdikten sonra geçtiğimiz hafta iki oyunu anda ücretsiz yapan Epic, bu hafta da bu trendi sürdürdü ve yine iki oyunu ücretsiz olarak vereceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Out of Line ve The Forest Quartet’i oyunseverlere ücretsiz olarak veren Epic Games, bu iki oyunu ücretsiz elde etmek için belirlenen bir haftanın bitiminde, yani 28 Eylül’de bu iki oyunu yenileriyle değiştirecek. 28 Eylül’de ücretsiz hale getirilecek bu iki oyun Model Builder ve Soulstice olacak.

soulstice

Şu anda Steam’de 308 TL’ye satılan Soulstice, Berserk ve Dark Souls gibi oyunlara benzetilen “hack and slash” türünde bir RPG oyunu. Bir simülasyon oyunu Model Builder ise adından anlaşılacağı üzere oyunculara birbirinden farklı modeller hazırlama imkanı sunuyor. Yeni bir taşıt, silah ya da robot gibi birbirinden farklı şeylerin modellerin bu simülasyonda tasarlanabiliyor.

Soulstice ve Model Builder’ı oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 5 Ekim. Çünkü bu tarihten sonra bu iki oyun da yerini bir sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede Soulstice ve Model Builder’ı ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu iki oyunun sahibi olacaklar.

Xiaomi 14 sertifika alırken görüldü