Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te bugünden itibaren ücretsiz olacak oyunlar belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ayağını biraz gazdan çekmişti. Üst üste birkaç haftadır hem tek bir oyun ücretsiz oluyor, hem de bu oyun düşük profilli bir yapım oluyordu. Neyse ki bu hafta Epic yeniden iki oyunla karşımızda. Bugünden itibaren iki yeni oyun birden Epic Games Store’da ücretsiz hale gelecek. Söz konusu bu iki oyun Arcade Paradise ve Maid of Sker olacak. Arcade Paradise normalde 33 TL’ye satılıyor. İki oyun arasında daha yüksek profilli yapım olan Maid of Sker’in normaldeki fiyatı ise 349 TL.

maid of sker q2kto

Bu iki oyun bugün 18:00’de Floppy Knights’ın yerini alacak ve 25 Temmuz 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 25 Temmuz’dan sonra ise yerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Maid of Sker’in Knights’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

“Maid of Sker, İngiliz folklorundan beslenen korkunç bir otelde geçen bir birinci şahıs (FPS) hayatta kalma korku oyunudur. Sessizlerin kabuslarıyla yüzleşin. Paniklemeyin… hatta nefes bile almayın!”

Arcade Paradise’ın Epic’teki tanıtım yazısı ise şöyle:

“90’lardan ilham alan retro arcade macerası Arcade Paradise’a hoş geldin. Ashley olarak oynuyorsun ve yakın zamanda aile çamaşırhanesinin anahtarları sana verildi. Hayatını idame ettirmek için eski püskü kıyafetleri yıkamak yerine çamaşırhaneyi eksiksiz bir atari salonuna çevir…”

Apple Hisseleri Yeniden Tavan Yaptı