Epic Games’te 330 TL’lik oyun ücretsiz oldu

Epic Games

Yılbaşına kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games, bugün 330 TL’lik ödüllü bir oyunu ücretsiz veriyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, yılbaşına uzanan bu süreçte de 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Fallout gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, bugün yeni bir oyunu daha kullanıcılarına ücretsiz olarak sundu. Üstelik bu kez ücretsiz olarak sunulan oyun, öyle ufak tefek bir yapım da değil. Epic Games’te bugünün ücretsiz oyunu, normalde 330 TL’ye satılan Death Stranding: Director’s Cut oldu.

death stranding 1

Çıktığı yıl pek çok ödül töreninde en iyi oyun ödülünün sahibi olan, son yılların en çok konuşulan oyunlarından Death Stranding’in Director’s Cut versiyonunu ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bundan sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

2021 yılında, yani oyunun orijinal versiyonu çıktıktan iki yıl sonra yayınlanan Director’s Cut versiyonunda orijinal versiyonda bulunmayan ek içerikler de yer alıyor. O yüzden bugün oyunun en eksiksiz, en güncel hali olarak kabul ediliyor.

Epic’in oyun platformundaki ücretsiz oyun hediyeleri yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün, bir ya da birden fazla oyun platforma oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunların neler olacağı merakla bekleniyor.

Red Magic 8 Pro’nun batarya özellikleri kesinleşti