Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition lansman tarihi belli oldu

bnbn

Redmi, Note 12 serisindeki özel sürüm olan telefon olan Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition’ı tanıtmaya hazırlanıyor.

Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition tamamen performans odaklı bir telefon olacak. Cihaz bunu Qualcomm Snapdragon 778G 5G yonga seti ile yapacak. Set mevcut en güçlü orta seviye yonga setleri arasında yeri alıyor.

Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition akıllı telefonun lansman tarihi, Xiaomi tarafından resmi olarak onaylandı. Rapor ayrıca telefonun bir OLED ekrana sahip olacağını ve Qualcomm Snapdragon 778G+ yonga setinden güç alacağını belirtiyor. Akıllı telefon, 27 Aralık 2022’de Çin pazarında resmi olarak piyasaya sürülecek. Yine de paylaşımda “Daha fazla sürpriz, etkinlikte yayınlanıyor!” ibaresi de yer alıyor. bu da başka fırlatmaların olabileceği anlamına gelir.

Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition

Cihazın Hızlı Sürümü, Redmi markasını içeren kamera çıkıntısının çevresinde vurgulanmış kare bir alana sahiptir. Cihaz yepyeni Yeşil renkte tanıtıldı. Üretici, gadget’a yepyeni bir görünüm vermek için çaba sarf etti. Üçlü arka kamera kesikliğini ve çerçevenin düz köşeleri olacak.

Speed ​​Edition akıllı telefonun 120 Hz hızlı yenileme hızı desteğine sahip 6,7 inç OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 778G+ işlemci, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama, Android 13, 50- tabanlı önceden yüklenmiş MIUI 14 içermesi bekleniyor.

Acer Predator XB273U F Monitör özellikleri ortaya çıktı