Red Magic 8 Pro’nun batarya özellikleri kesinleşti

Red Magic 8 Pro

Pazartesi günü resmi olarak tanıtılacak olan Red Magic 8 Pro için yayınlanan afişlerle birlikte telefonun batarya kapasitesi ve şarj hızı kesinleşti.

Çin merkezli diğer telefon üreticileri Xiaomi ya da Huawei kadar ön planda bir şirket olmasa da ZTE de zaman zaman ses getiren telefonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketin oyun telefonlarına odaklanan alt markası nubia, dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturuyor. İşte bu telefonlardan biri olan nubia Red Magic 8 Pro, pazartesi günü Çin’de düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak, kısa süre sonra da piyasaya sürülecek.

26 Aralık’ta tanıtacağı yeni akıllı telefonu için tanıtım çalışmalarına hız veren nubia, Red Magic 8 Pro’nun gelişini müjdelemek için iki yeni afiş yayınladı. Yayınlanan bu afişlerle birlikte telefonun batarya kapasitesi de şarj hızı da kesinleşti. Magic 8 Pro, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 165 W olacak.

Red Magic 8 Pro

Hatırlarsanız Red Magic 7 Pro ve 7S Pro’da 135W hızlı şarj özelliği vardı. 135W yeterince etkileyici değilmiş gibi Red Magic 8 Pro 165W ile çıtayı biraz daha yükseğe taşıyor. Bu şarj hızı sayesinde telefonun 6000 mAh’lık bataryasının tamamen dolması 15 dakika bile sürmeyecek.

Red Magic 8 Pro 2

nubia’nın yeni oyun telefonu, tahmin edeceğiniz üzere Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyor. Qualcomm’un en yeni yonga seti şu anda Android telefonlar için piyasadaki en iyi yonga seti olduğu için, Red Magic 8 Pro’nun bundan başka yonga seti kullanması zaten sürpriz olurdu.

Stranger Things animesi geliyor