Epic Games’te Bugün 370 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games Store

Yeni yılda da her gün bir oyunu ücretsiz olarak vermeye devam Epic Games Store’da bugün 370 TL’lik dikkat çekici bir oyun ücretsiz oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için ücretsiz oyunlara bel bağlıyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak yılbaşı döneminde her gün yeni bir oyun ücretsiz yapılmaya başlandı. Bu durumun yılbaşına kadar süreceği düşünülüyordu ama görünen o ki Epic’in hız kesmeye niyeti yok.

Çünkü yeni yılda da her gün bir oyun ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor. Üstelik platformda iki gündür üst üste yüksek profilli oyunlar ücretsiz oluyor. Epic bugün de normalde 370 TL’ye satılan, dikkat çekici bir oyun ücretsiz olarak veriyor.

Marvels Guardians of the

Söz konusu bu oyun, 2021 yılında çıkan aksiyon-macera oyunu Marvel’s Guardians of the Galaxy. Bu süreçte ücretsiz hale getirilen en yüksek profilli oyunlardan biri olan Marvel’s Guardians of the Galaxy, olumlu yorumlar almayı başarmış ender süper kahraman oyunlarından. Oyunun Epic Games Store’daki tanıtım yazısı şöyle:

“Sen Star-Lord’sun. Galaksinin ve Guardian’ların kaderi senin ellerinde. Evrene kim olduğunu gösterme zamanı geldi. Sen bunu halledersin. Muhtemelen.”

Marvel’s Guardians of the Galaxy’yi ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin yarın saat 19:00’a kadar oyunu edinmesi gerekiyor. Çünkü bu saatten sonra Marvel’s Guardians of the Galaxy yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak.

Steam 2023’te Oyun Rekoru Kırdı