Deadpool 3’ün çekimleri çok yakında başlayacak

Deadpool 3

Wolverine karakterinin de yer alacağı Deadpool 3 filminin çekim tarihi belli oldu. Filmin çekimleri çok yakında başlayacak.

Ryan Reynolds’ın başrolünü üstlendiği solo filmleriyle bir anda Marvel’ın en sevilen karakterlerinden birine dönüşen Deadpool, biraz gecikmeli de olsa beyaz perdeye geri dönüyor. Hatırlarsanız Deadpool karakterine hayat veren Ryan Reynolds, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir video yayınlayarak Hugh Jackman’ın da Wolverine rolüyle yeni Deadpool filminde yer alacağını duyurmuştu.

Belki de en sevilen X-Men karakteri olan Wolverine’in de yer alacak olması, pek çok kişi için Deadpool 3’ü bir anda en heyecanla beklenen filmlerden birine dönüştürdü. Ayrıca çekilip çekilmeyeceği uzun süredir şüpheli durumda olan yeni Deadpool filminin gerçekleşeceğini de kesinleştirdi. Hugh Jackman’ın dahil olmasıyla birlikte momentum kazanan Deadpool 3 için sonunda somut adımlar atılmaya başlandı ve filmin çekim tarihi belli oldu.

deadpool 3

Production Weekly tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni Deadpool filminin çekimlerine ocak ayında başlanacak. Bu da yıllardır beklenen filmin üç ay gibi kısa bir süre içinde çekim aşamasına geçeceği ve nihayet gerçeğe dönüşeceği anlamına geliyor. Deadpool 3, 6 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Logan filminden sonra Wolverine karakterine veda edeceğini açıklayan Hugh Jackman’ı role geri dönmeye ikna eden yeni Deadpool filminden beklentiler oldukça yüksek. Öte yandan bu filmle birlikte hem Deadpool’un hem de Wolverine’in Marvel Sinematik Evreni’ne adım atacağı konuşuluyor, fakat henüz bu konuda resmi bir açıklama yok.

Apple milyar dolarlık cezasını hafifletti