Deadpool & Wolverine’den Çok Konuşulacak Mısır Kovası

wolverine popcorn 2 4

Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine filmi için hazırlanan özel tasarım mısır kovasını tanıttı. Kovanın imalı tasarımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Ryan Reynolds’ın Deadpool filmlerinin başarılı olmasında, alışıldık olmayan tanıtım kampanyaları oldukça etkili oldu. Sosyal medyayı ektili şekilde kullanan Ryan Reynolds ve ekibi, Deadpool filmlerini gerek sosyal medya üzerinden gerekse diğer kanallardan tanıtmak için son derece yaratıcı yollara başvurdu. Hatta bu yıl vizyona girecek Deadpool & Wolverine filminin ortaya çıkmasının arkasında bile bu var. Ryan Reynolds ile Hugh Jackman’ın sosyal medyadaki şakayla karışık atışmasının büyük ilgi görmesi, bu iki oyuncunun bir araya geleceği böyle bir filme olan talebi arttırdı.

Artık Deadpool & Wolverine’in çıkışına iyiden iyiye yaklaştığımız için, Ryan Reynolds ve ekibinin yine benzer yollara başvuracağı düşünülüyordu. Nitekim öyle de oldu. Ryan Reynolds dün paylaştığı bir videoyla, yeni Deadpool filmini bir anda gündeme taşıdı. Çünkü Renyolds’ın tanıttığı özel tasarım mısır kovası, dün sosyal medyada çok konuşuldu. Bunun sebebi ise Wolverine kafası şeklindeki mısır kovasının müstehcen olarak da yorumlanabilecek iç gıdıklayıcı tasarımı.

Deadpool & Wolverine

Filmlere özel olarak tasarlanmış mısır kovaları, bu yılın başında vizyona giren Dune Part Two ile hayatımıza girdi. Dune 2 için hazırlanan özel tasarım mısır kovasının büyük ilgi görmesi, filmin tanıtımına da büyük sağladı. Bu yüzden ilerleyen dönemde daha fazla filmin bu tarz mısır kovaları tasarlaması bekleniyordu. Deadpool ekibi gibi alışılmadık tanıtım yöntemleri konusunda marka olmuş bir ekibin bu trendi kaçırması zaten beklenemezdi. Ancak ekip, insanların artık onlardan beklediği muzırlığın bile üzerine çıkacak bir tasarımla karşımıza çıktı. Dün gelen tepkilere bakılırsa bunun karşılığını da aldı. Çünkü Deadpool & Wolverine’in mısır kovası, en az ilk fragmanı kadar konuşuldu.

Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı