Deadpool & Wolverine’in Yeni Fragmanı Yayınlandı

Deadpool & Wolverine

Heyecanla beklenen Deadpool & Wolverine filminden yeni fragman yayınlandı. Bu kez fragmanda Wolverine’i bol bol görüyoruz.

Marvel’ın en sevilen kahramanları arasında yer alan Wolverine ile Deadpool’u bir araya getirecek olmasıyla büyük heyecan yaratan Deadpool 3, ya da resmi adıyla Deadpool & Wolverine, bu yılın en heyecanla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Filmden yayınlanan ilk fragmanın izlenme rekorları kırması da bunun göstergesi. Daha çok Deadpool’u görme şansı yakaladığımız bu ilk fragmanı kesinlikle gölgede bırakan ikinci fragman, bugün sinemaseverlerle buluştu. Bu kez fragmanda Wolverine’i de bol bol görüyoruz.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yıllardır sosyal medyada devam eden keyifli atışması, Deadpool & Wolverine’de vücuda bürünmüş gibi görünüyor. Çünkü yayınlanan bu yeni fragman, ikilinin sık sık atışacağı keyifli bir yolculuğun bizleri beklediğini gösteriyor. Ancak bu yolculuk sıradan bir yolculuk olmayacak. Çünkü görünen o ki ikili çoklu evrenler arası bir maceraya atılacak. Fragmandan bu Wolverine’in kendi evreninde herkesi kaybeden bir versiyon olduğunu öğreniyor. Kendi evrenindeki felaketi durduramayan Wolverine, Deadpool’un evrenini kurtarmasına yardımcı olacak.

Deadpool Wolverine

Fragmanda görme şansı yakaladığımız bir diğer detay da filmin kötü karakteri. Emma Corrin’in hayat verdiği bu kötü karakter, Profesör X’in kötü versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz Cassandra Nova olacak. Profesör X ile oldukça benzer telepatik güçlere sahip olan Nova, X-Men çizgiromanlarının da en önemli kötülerinden biri.

Öte yandan Deadpool, bu yeni filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmış olacak. Nitekim fragmanda da Ant-Man kaskı ve Loki dizisinden aşina olduğumuz TVA örgütü gibi MCU’nun parçası olan bazı şeyleri görüyoruz. 26 Temmuz’da vizyona girecek filmden yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Fallout 2. Sezon Çekilecek Mi Belli Oldu