Deadpool ve Wolverine yeni bir rekor daha kırdı

Deadpool ve Wolverine yeni bir rekor daha kırdı

Deadpool ve Wolverine için yeni bir rekor haberi daha geldi. İşte tüm detaylar.

Deadpool ve Wolverine’in rekor kıran gişe rakamları, bu hafta sonu Barbie’yi geride bırakarak yurt içi gişede tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri listesinde 12. sıraya yerleşmesi ile başka bir dönüm noktasına ulaştı.  Wolverine, hafta sonu Disney’in, filmin gösterim süresi sona ermeden önce son hamleyle ülke çapındaki sinema salon sayısını 990’dan 1.500 sinema salonuna çıkarmasından sonra 679.000 dolar daha aldı. Ryan Reynolds-Hugh Jackman’ın seyircileri memnun eden filmi Pazar gününü yurt içi toplam 636,3 milyon dolar hasılatla tamamladı; buna karşılık Greta Gerwig ve Warner Bros.’un beğenilen meta-komedisi 636,2 milyon dolarlık hasılata karşılık geldi.

Bununla birlikte Barbie, dünya çapındaki 1.446 milyar dolarlık hasılatıyla Deadpool üçlüsünü hâlâ dünya çapında geride bırakıyor. PG dereceli, aile dostu film, küresel gişede tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri listesinde 15. sırada yer alıyor. Deadpool ve Wolverine de aynı şekilde dünya çapında bir sansasyon ve tüm zamanların en çok hasılat yapan filmidir. Geçtiğimiz hafta sonu Star Wars: Bölüm VIII — Son Jedi, Deadpool ve Wolverine’in yerini almasıyla ilk 20’den elendi. Bu hafta sonu itibariyle küresel brüt 1.336 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Deadpool ve Wolverine yeni bir rekor daha kırdı

Marvel Sinematik Evreni’ne gelince, Wolverine, dünya çapında gişede gösterime giren 31 film arasında en yüksek hasılat elde eden yedinci, yurt içinde ise beşinci en büyük film oldu. Deadpool & Wolverine aynı zamanda yurt içinde 652,9 milyon dolar, dünya çapında ise 1,694 milyar dolar hasılat yapan Pixar ve Disney’in Inside Out 2 filminin ardından 2024’ün bugüne kadarki en büyük ikinci filmi oldu.

Epic Games’te Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu