Ryan Reynolds, Deadpool hakkında konuştu

Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine’in 438 milyon dolarlık küresel gişe açılışına tepki verdi. İşte tüm detaylar.

Green Lantern yıldızı Ryan Reynolds, mutluluğunu paylaşan bir Instagram hikayesi yayınladı: “Bunu sindirmek biraz zor ama bu hafta sonu filmi izlemeye giden herkese teşekkür ederim.” Süper kahraman filmi, Kuzey Amerika’daki açılış haftasonunda 205 milyon dolar hasılat elde etti ve açılış haftasonunda 200 milyon doları aşan filmler listesinde sekizinci sırada yer aldı. Hollywood tarihinde yalnızca dokuz film bu dönüm noktasına ulaşmayı başardı. Deadpool ve Wolverine, 2018’de 202 milyon dolar hasılat yapan Black Panther’in önünde, 2015’te 208 milyon dolar hasılat yapan Jurassic World’ün ve 2012’de 207 milyon dolar hasılat yapan The Avengers’ın arkasında yer alıyor.

Ryan Reynolds, Deadpool hakkında konuştu

Serinin ilk filmi olan ve 132 milyon dolarla vizyona giren 2016 yapımı Deadpool’u geride bıraktı. Hugh Jackman’ın da rol aldığı ve yönetmenliğini Shawn Levy’nin üstlendiği film, Disney’in Pixar’ın devamı olan ve 155 milyon dolarla vizyona giren Inside Out 2’yi de geride bıraktı. Deadpool serisinin 26 Temmuz Cuma günü vizyona giren üçüncü bölümünde, 2017’deki Logan’da ölen Jackman’in geri dönüşü yer alıyor.

Jackman da sosyal medya hesabında, karakteri Wolverine’in çerçeveli bir fotoğraf ile, “Dünyanın 1 numaralı filmi” yazan bir fotoğraf paylaştı ve şöyle bir başlık yazdı: “Wolverine ve Deadpool dünyanın 1 numaralı filmi. Teşekkürler.” Film kısa sürede ciddi başarı elde etti ve Ryan Reynolds da teşekkürlerini sundu.

 

Batman evreninde geçen The Penguin dizisinden yeni fragman