Deadpool & Wolverine’den Rekor Açılış

Ryan Reynolds, Deadpool hakkında konuştu

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Deadpool & Wolverine gişede tek kelimeyle muhteşem bir açılış yaptı ve vizyondaki ilk hafta sonunda yeni rekorlara imza attı.

Heyecanla beklenen yeni Deadpool filmi bu hafta sinemaseverlerle buluştu. Ancak bu kez Deadpool tek başında değildi. Bu kez ona Marvel’ın en sevilen kahramanlarından biri olan Wolverine de eşlik ediyor. Sevilen bu iki kahramanı yıllar sonra yeniden bir araya getiren Deadpool & Wolverine, tahmin edildiği gibi sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Öyle ki film daha ilk haftasında çok sayıda rekora imza attı.

Gişedeki ilk hafta sonunda sadece Kuzey Amerika’da 205 milyon dolar hasılat yapan film, böylece bugüne kadar 18+ yaş sınırıyla vizyona giren filmler arasında açık ara birinci oldu. Daha önce bu rekorun sahibi ilk Deadpool filmiydi ki o 132 milyon dolar hasılat yapmıştı. Yani Deadpool & Wolverine sadece bu rekoru kırmakla kalmadı, aynı zamanda bir anda 73 milyon dolar yukarı çekti.

Deadpool & Wolverine

Filmin bu başarısı ilk hafta sonuyla da sınırlı kalmadı. Hem Kuzey Amerika’da hem de dünyanın geri kalanında büyük ilgi gören film, daha şimdiden 500 milyon dolar barajını aşmış durumda. Bu noktada filmin 1 milyar doları aşması işten bile değil. Hatta gidişat filmin 1.5 milyar dolar bandını da rahat göreceğini gösteriyor. Şimdi asıl soru filmin bunun da üzerine çıkıp 2 milyara yaklaşıp yaklaşamayacağı.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir