Deadpool & Wolverine’den Yeni Bir Fragman Daha Yayınlandı

Deadpool & Wolverine

Heyecanla beklenen Deadpool & Wolverine filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Wolverine’in ezeli düşmanı ilk kez görüldü.

Bu yaz vizyona girecek en heyecan verici filmlerden biri de Deadpool & Wolverine olacak. Adından da anlaşılacağı üzere Marvel’ın en sevilen kahramanlarından ikisini bir araya getirecek olan film, bu yaza damga vuracak film gibi görünüyor. Şu ana kadar toplanan veriler, Deadpool & Wolverine’in gişede Avengers filmleriyle bile yarışacak kadar iddialı olduğunu gösteriyor. A

ncak bu durum Marvel’ın tanıtım çalışmaları konusunda hız keseceği anlamına gelmiyor. Aksine filmin çıkışının yaklaşmasıyla birlikte Marvel tanıtım çalışmalarında daha da hız verdi. Heyecan beklenen filmden yeni bir fragman daha yayınlandı. Bir dakikalık bu kısa fragmanda, Wolverine’in ezeli düşmanı Sabertooth’u ilk kez görme şansı yakalıyoruz.

Deadpool & Wolverine sadece sevilen iki kahramanı yeniden bir araya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda farklı Marvel filmlerinden pek çok karakteri de barındıracak. Bu fragmanla birlikte, Sabertooth’un da bu karakterlerden biri olacağı kesinleşmiş oldu.

Deadpool Wolverine

Şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yıllardır sosyal medyada devam eden keyifli atışmasının, Deadpool & Wolverine’de vücut bulduğunu gösteriyor. Çünkü yayınlanan fragmanlar, ikilinin sık sık atışacağı keyifli bir yolculuğun bizleri beklediğini gösteriyor. Ancak bu yolculuk sıradan bir yolculuk olmayacak. Çünkü görünen o ki ikili çoklu evrenler arası bir maceraya atılacak. Kendi evrenindeki felaketi durduramayan Wolverine, Deadpool’un evrenini kurtarmasına yardımcı olacak.

Deadpool, bu yeni filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmış olacak. Bu yüzden daha da heyecanla beklediğimiz yeni Deadpool filmi, 26 Temmuz’da vizyona girecek.

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor