Deadpool 2 için yeni fragman yayınlandı!

deadpool 2

Marvel’ın kötü huylu iyi kahramanı Deadpool, devam filmi ile tekrardan izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ryan Reynolds’un bir kez daha Deadpool olarak karşımıza çıkacağı yapım için geçtiğimiz gün yeni bir fragman yayınlandı. İşte tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 18 Mayıs’ta vizyona girecek olan Deadpool 2 hakkındaki son detaylar.

Deadpool 2 bomba gibi geliyor

2016’da vizyona giren ilk Deadpool filmi, beklentilerin çok üzerinde bir gişe başarısına imza atmıştı. Genel olarak Marvel’ın arka plandaki karakterlerinden biri olan Deadpool’un bu başarısı yapımcı ekibi bile şaşırtmıştı.

İlk film ile gelen başarı ikinci filmin de önünü açtı. Diğer süper kahraman filmlerine kıyasla çok daha düşük bir bütçeyle çekilen film herşeyin bütçeye bağlı olmadığını da kanıtlamıştı.

Şimdi ise Marvel’ın kaçık süper kahramanı devam filmi ile tekrardan izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Devam filminde, Josh Brolin, Shioli Kutsuna, Terry Crews ve Zazie Beetz gibi isimlerle kadronun daha da genişlediğini görüyoruz. Ayrıca ilk filmden de tanıdığımız Morena Baccarin ve Brianna Hildebrand’ın da devam filminde yer aldıklarını belirtelim.

Deadpool 2 için yayınlanan yeni fragman videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Muhtemelen ilk filmin başarısı göz önüne alındığında Deadpool 2 daha yüksek seyirci sayısına ulaşabilir. Keza ilk filmi sinema yerine TV ya da internet üzerinde izleyenler de Deadpool 2 için gün saymaya başlamış durumda.

Netflix, Amy Poehler ile anlaşmaya vardı