Deadpool 2 için son tanıtım videosu yayınlandı

deadpool 2

Önümüzdeki ay vizyona girecek olan Deadpool 2 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Vizyona tarihine yaklaşık olarak 1 ay kalan film için artık yeni bir fragman daha yayınlanmayacak. Yani filmin merakla beklenen final fragmanı da yayınlanmış oldu.

Deadpool 2 rekor için geliyor

2016’da izleyiciyle buluşan Deadpool kendinden beklenmeyen bir gişe başarısına imza atmıştı. Marvel’ın aykırı karakteri, göndermeleri ve eşsiz esprileri ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi de başarmıştı. Sonuç olarak Deadpool düşük bütçesine karşın yapımcısına tonla para kazandırdı.

Bu şartlar altında devam filminin duyurulması bizler için pek de sürpriz olmadı diyebiliriz. Sonuçta 58 milyon dolarlık bütçeyle çekilen bir filmin, yaklaşık olarak 800 milyon dolarlık gişeye imza atması, her zaman karşılaştığımız birşey değil.

Geçtiğimiz sene duyurulan Deadpool 2 için artık geri sayım başlamış durumda. Önümüzdeki ay dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona girecek olan filmde Ryan Reynolds yine Deadpool karakterine hayat verecek. Deadpool’un 2. filmdeki ana düşmanı ise Cable olacak. Cable karakterini usta oyuncu Josh Brolin canlandıracak. 18 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak olan yapımın yönetmen koltuğunda ise David Leitch bulunuyor.

Muhtemelen devam filmi, selefine göre çok daha iyi bir gişe başarısı gösterecektir. Keza ilk filmden sonra Deadpool oldukça popüler bir karakter haline geldi. Yine de bekleyip göreceğiz. Bu arada film için yayınlanan son tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Jurassic World 2 için yeni fragman yayınlandı