Yeni God of War için herşey hazır!

god of war 1

PlayStation 4 sahiplerinin merakla bekledikleri yeni God of War oyununda mutlu sona ulaşıldı. Uzun bir süredir yapım aşamasında bulunan yapım, geçtiğimiz sene resmi olarak duyurulmuştu. 3. oyundan sonra gerçekleşen olayları konu edinecek olan yapımda bir kez daha Olimpos’u yerle bir eden Kratos’u kontrol etme şansına erişeceğiz.

Yeni God of War, Gold statüsüne ulaştı

PlayStation’ın en sağlam serilerinden biri olan God of War macerası PlayStation 2 ile start almıştı. Yoğun ilgi gören ilk iki oyunun akabinde, Kratos’un geçmişine odaklanan yan hikayelere sahip farklı yapımlarla da karşılaşmıştık. Fakat serinin hiç bir oyunu God of War 3 kadar efsanevi olamadı.

PlayStation 3 için yayınlanan God of War ile Olimpos tanrılarının birer birer öldürüp, tarihin tozlu sayfalarına göndermiştik. 3. oyun yoruma açık bir şekilde son bulmuştu. Kratos’un ölüp, ölmediği ne olarak belli değildi. Nitekim yeni God of War duyurusuyla birlikte Kratos’a ne olduğu da ortaya çıkmıştı. Olimpos’ta yaşananları arkasında bırakmak isteyen Kratos, bu sefer de İskandinav mitolojisine doğru yelken açmıştı.

Seri üzerinde köklü değişikliklerin yer alacağı yeni God of War, 20 Nisan’da raflardaki yerini alacak. PlayStation 4 sahipleri, oyunun ileri bir tarihe ertelenmesinden korkuyordu. Neyse ki bu ihtimal de ortadan kalkmış oldu. Yapımcı stüdyonun yetkili isimlerinden Cory Barlog, yaptığı bir açıklamada God of War’ın Gold statüsüne ulaştığını açıkladı. Bu oyunun yapım aşamasının tamamen sona erdiğini ve artık oyun severlerle buluşmaya hazır olduğu anlamına geliyor.

Deadpool 2 için yeni fragman yayınlandı