Netflix, Amy Poehler ile anlaşmaya vardı

Son dönemde trend haline gelen dijital yayıncılık sektörünün önü açık gözüküyor. Bu platformdaki oyuncu sayısı artmış olsa da hala Netflix ile rekabet edebilecek düzeyde bir yayıncı bulunmuyor. Tabi ki bu durumda Netflix’in durmaksızın yeni projeler üretmesinin de yadsınamaz bir payı mevcut.

Amy Poehler, Wine Country ile evlerimize konuk olacak

Birkaç sene öncesine kadar Netflix genel itibari ile yaptığı dizilerle ismini duyuran bir platformdu. Fakat şu aralar bu platformun yaptığı filmler de dilden dile dolaşmaya başladı. Direkt olarak beyaz perdeye uğramadan, Netflix abonelerine sunulan bu yapımlar için ayrılan bütçeler ise hiç de azımsanacak türden değil.

Kısa süre önce Netflix’in film yelpazesini Wine Country isimli yapımla genişleteceğini öğrenmiştik. Sonunda bu film hakkında daha fazla detay ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün yayınlanan bir habere göre, Wine Country’nin başrolünde Amy Poehler yer alacak. Poehler’in aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleneceği konuşuluyor.

Komedi tarzında bir yapım olan Wine Country’de Amy Poehler’e, Maya Rudolph, Rachel Dratch, Tine Fey ve Ana Gasteyer gibi isimler eşlik edecek.

Filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtiliyor. Netflix’in yeni filmi ağırlıklı olarak Los Angeles ve Napa’da çekilecek. Filmin ne zaman izleyici ile buluşacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat kulislerde dolaşan bilgiler, filmin Ağustos ya da Eylül gibi yayınlanacağı yönünde.

Infinity War sonrası Marvel evreninde neler olacak?