Deadpool 2 için ilk fragman yayınlandı!

deadpool 2

Marvel’ın sevilen karakterlerinden biri olan Deadpool tekrardan beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. İşte Deadpool 2 için yayınlanan ilk fragman.

Geçtiğimiz sene Şubat ayında vizyona giren Deadpool, genel itibariyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Film içerisinde diğer filmlere ve süper kahramanlara yapılan ince göndermeler sinema sevelerden tam not almıştı.

Deadpool’un devam filminin gelip gelmeyeceği, gelecekse de ne zaman geleceği büyük bir merak konusuydu. Bu konu hakkındaki ilk ipucu Logan filminin gösterime girmesiyle birlikte geldi. Eğer Logan filmine gittiyseniz zaten aşağıdaki videodan haberiniz var demektir. Eğer gitmediyseniz de bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu video Logan filminin hemen öncesinde kısa bir reklam olarak gösteriliyor. Zaten videoda arka taraftaki sinemada yer alan “LOGAN” yazısı da dikkatinizi çekmiştir. Videonun sonunda da görüldüğü üzere Deadpool 2 yakın bir gelecekte gelmeyecek. Zira şu arala yapımcı stüdyolar Marvel’ın farklı evrenlerindeki hikayelerle hayli meşgul.

Fragmana dair söylenecek tek şeyse Deadpool’un yeni filmde de birçok süper kahramana göndermede bulunmaya devam edeceği. Zira bu kısa video da bile telefon kulübesine girip üstünü değiştirmesi akıllara hemen Superman’i getiriyor. Çünkü bu hareket, yıllardan beri Superman ile özdeşleşmişti.

Öte yandan sızdırılan bazı bilgilere göre, Deadpool’un yeni filmi, 2018’in başlarında vizyona girecekmiş. Tabi ki bu şuanda tamamen bir iddiadan ibaret. Bekleyip göreceğiz.