Deadpool 2 gösterim tarihi belli oldu

deadpool 2

Marvel’in sevilen yapımlarından Deadpool 2, hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Beklenen açıklama geldi ve Deadpool 2 gösterim tarihi belli oldu.

Marvel sinematik evreninin en başarılı filmlerinden Deadpool, ilk filmi ile büyük bir başarı elde etmişti.  Bu başarının ardından aksiyon ve komedi unsurlarının öne çıktığı filmin yenisinin çekileceği duyurulmuştu. Filmle ilgili fazla bir detay da yoktu. Sadece birkaç oyuncunun oynayacağı karakterler belli olmuştu. Sonunda Deadpool 2 gösterim tarihi de belli oldu.

Geçtiğimiz aylarda Domino karakterini Zazie Beetz’in oynayacağı Ryan Reynolds’un paylaşımı ile açığa çıkmıştı. Sonrasında da Cable’nin de Josh Brolin’in canlandıracağı belli olmuştu. Film stüdyosu 20th Century Fox, heyecanla beklenen filmin gösterim tarihini açıkladı. Deadpool 2, 1 Haziran 2018’de vizyona girecek.

Filmin gösterim tarihine bakıldığında Deadpool hayranlarının tam 16 ay beklemesi gerekecek. Bu arada Marvel tarafında Deadpool 2’yi beklerken  ilk yapımıyla tıpkı Deadpool gibi büyük bir beğeni toplayan Guardians of The Galaxy Vol 2., 28 Nisan 2017‘de vizyona girecek. Marvel’in bir başka göz bebeği Örümcek Adam ise, Spider-Man Homecoming filmiyle 7 Temmuz 2017‘de vizyondaki yerini alacak.

Overwatch’ta Şike Yapanlar Tutuklandı