Dark’ın yaratıcılarının yeni dizisi 1899 önümüzdeki ay geliyor

1899

Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni Netflix dizisi 1899’dan fragman yayınlandı. Dizi, önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak.

Netflix’in bugüne kadar yayınladığı İngilizce olmayan diziler arasında en akılda kalıcı yapımlardan biri şüphesiz Dark’tı. Almanya yapımı dizi, zaman yolculuğuna odaklanan karmaşık hikayesi ile izleyicileri son derece karmaşık ama bir o kadar etkileyici bir maceraya ortak etti. Dark, 2020 yılında ekranlara veda etti etmesine ama Netflix dizinin yaratıcıları ile bağlarını koparmadı. Bunun yerine yeni bir dizi yeniden bu ekiple çalışmaya karar verdi. Bu ortaklıktan çıkan yeni dizi 1899, önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak.

Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşımasıyla merak uyandıran 1899 için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, heyecanla beklenen diziden yeni bir fragman yayınladı.

1899 2

Oyuncu kadrosunda da Dark’tan tanıdığımız isimler yer alan bu yeni Netflix dizisi, adından da anlaşılacağı üzere izleyicileri 1899 yılına götürüyor ve bir gemide geçen doğa üstü olayları anlatıyor.

Kerberos adını taşıyan bu gemide Avrupa’nın farklı ülkelerinden insanlar yer alıyor. Yeni bir hayat hayaliyle New York’a doğru yol alan Avrupalı göçmenleri taşıyan gemi, denizde yol alırken aylar önce kaybolduğu düşünülen başka bir gemiyle karşılaşıyor. Prometheus adını taşıyan bu hayalet gemiyle yaşanan karşılaşma, Kerberos’un yolcuları için yeni bir kabusun başlangıcı oluyor.

Dark’ta izleyicileri gizemli olayların ortasına atan ekip, bu kez ise denizin ortasında geçen bir korku hikayesi anlatacak gibi duruyor. 17 Kasım’da başlayacak dizinin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

DaVinci Resolve sonunda iPad’e geliyor