Rick Grimes’lı yeni The Walking Dead dizisinin fragmanı yayınlandı

The Walking Dead: The Ones Who Live

Rick Grimes yeni bir diziyle geri dönüyor. Rick ile Michonne’un maceralarına odaklanacak yeni The Walking Dead dizisinden fragman yayınlandı.

Tüm zamanların en başarılı dizilerinden olan The Walking Dead sona ermiş olsa da zombilerin kol gezdiği bu evren televizyon ekranlarına veda etmiş değil. Çünkü Walking Dead artık koca bir franchise’a dönüşmüş durumda. Şu anda dört farklı Walking Dead dizisi yayın hayatına devam ediyor. Üstelik bunlara çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Hem de bu yeni gelecek dizi, belki de aralarındaki en dikkat çekici olanı olacak. Çünkü bu kez hikâyenin merkezinde, The Walking Dead hayranlarının favorisi Rick Grimes ve Michonne var.

walking dead 2

Hem çizgiromanların hem de dizinin bir numaralı karakteri olan Rick Grimes, dokuzuncu sezonda diziden ayrıldığında serinin yaratıcılarının planı Rick’in hikayesini özel bir filmle devam ettirmekti. Ancak bu film bir türlü çekilemedi. Bu yüzden Rick Grimes uzun yıllar ekranlardan uzak kaldı. Neyse ki iptal olan bu film zamanla bir dizi projesine dönüştü. İşte o dizi olan The Walking Dead: The Ones Who Live, şubat ayında izleyici ile buluşacak. Heyecanla beklenen dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan AMC kanalı, diziden ilk fragmanı yayınladı.

The Walking Dead: The Ones Who Live, birbirlerinden uzun süre ayrı düşen Rick ile Michonne’un birbirlerini bulma çabalarına odaklanacak. Elbette dizi böyle başlasa da bir noktadan sonra ikisinin birlikte vereceği hayatta kalma mücadelesine dönüşeceği tahmin ediliyor. Altı bölümden oluşan dizi şubat ayında başlayacak.

PlayStation Plus’a bu ay eklenecek oyunlar belli oldu