Büyük kripto paralarda önemli tahminler: AVAX, SHIB ve BNB

abd kripto para

Usta analistler tarafından büyük kripto paralarda önemli bazı tahminler yapıldı. Bu tahminlere bakacak olursak önümüzdeki günler bir hayli heyecanlı geçecek. Hadi gelin merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Büyük kripto paralarda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin sert bir düşüş ile 53 bin dolar düzeyine gerileyince bu defa diğer kripto paraların benzer düşüşler yaşadığı görülüyor. Demirbaş altcoinler olarak adlandırılan tüm kripto paralar benzer grafikler çiziyor. Bu haftaya ise birçok farklı kripto para birimi damgasını vurmayı başardı.

AVAX bunlardan sadece bir tanesi. Özellikle son dönemlerde yaptığı sağlam yükselişler ile kendisinden bahsettirmeyi başaran bu kripto para birimi yeniden düşüşe geçti. 146 dolar düzeyine kadar ulaşmayı başarması onun genel kripto para listesinde de ön plana çıkmasını sağladı. Şu anda 108 dolar düzeyinde olmasına rağmen önümüzdeki günlerde yeniden 130 doları kırmaya çalışabilir.

Büyük kripto paralarda önemli değişimler

En fazla değişim yaşayan bir diğer kripto para birimi ise SHIB oldu. Bir meme coin olmasına rağmen piyasada ön sıralarda bulunan bu kripto para birimi şimdilik kötü performans sergiliyor. Bir ara 0.000088 dolar seviyesine kadar yükselmiş olması heyecan yaratıyor.

büyük kripto paralarda önemli

Önümüzdeki günlerde yeniden yukarılara doğru bir atak yapma ihtimali yüksek. Ancak fiyatı çoğunlukla Bitcoin ile bağlantılı. Ayrıca gelecek olan bazı haberler yine fiyatı yukarıya doğru taşıyabilir. Şimdilik 0.000037 dolar seviyelerinde tutunmaya çalışıyor. En çok yatırım yapılan bir diğer kripto para devi BNB. Analistlere göre bu kripto para biriminden yeni bir atak gelebilir.

JPMorgan popüler DeFi kripto paralarını açıkladı: Balinalar bunlara yöneliyor

Şimdilik 587 dolar düzeyinde olsa bile yine de eski en üst seviyesi olan 686 doları kırmaya çalışabilir. Peki sizin kripto paralar ile ilgili tahminleriniz neler? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.