JPMorgan popüler DeFi kripto paralarını açıkladı: Balinalar bunlara yöneliyor

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Dünyanın en büyük finans devleri içerisinde yer alan JPMorgan popüler DeFi kripto paraları ile ilgili son derece önemli açıklamalar yaptı. Hadi gelin konu ile ilgili merak edilen bütün ayrıntılara birlikte göz atalım.

Kripto para dünyası her geçen gün daha fazla çalkalanırken JPMorgan popüler DeFi kripto paralar ile ilgili bazı araştırma sonuçlarına yer verdi. Bilmeyenler için bu platformlardan kısaca bahsedelim. DeFi kripto paraları merkezi borsalara karşı son derece önemli bir alternatif oluşturuyor.

Ayrıca stake etmeniz ile birlikte ekstradan kazanç elde edebiliyorsunuz. Ethereum tüm bu pazarın yüzde 70 gibi bir bölümünü elinde tutuyor. Her ne kadar Bitcoin savunucuları bu alanı pek beğenmese bile yine de geleceğinin parlak olduğunu analistler söylüyor.

JPMorgan popüler DeFi kripto paraları belirledi

Günlük işlem hacmi bakımından 15,6 milyar dolar seviyesine gelen DeFi projeleri içerisinde bazıları yatırım için uygun pozisyona ulaştı. En azından analistler konu ile ilgili böyle bir fikre sahip. Kripto para analistlerine göre UniSwap bu alanda yatırım yapılabilecek en iyi kripto paralar içerisinde yer alıyor.

JPMorgan popüler DeFi kripto

Markette 16. sırada yer alan UniSwap ile birlikte ikinci en fazla tercih edilen kripto para birimi ise PancakeSwap oldu. Yaklaşık olarak 4,3 milyar dolar piyasa değerine sahip olan CAKE en değerli 50 kripto para arasında bulunuyor. JPMorgan popüler DeFi kripto paraları sıralarken bunları öncelikli listeye aldı.

Kripto paralarda yeni senaryolar: Analistler endişeyle izliyor

Çinli yatırımcılar tarafından merkezi borsaları andırdığı için dYdX yine en fazla tercih edilenler içerisinde bulunuyor. Bitcoin yükselişe geçerse bu alanda da bir miktar yukarı yönlü eğilim görülebilir. Peki sizin DeFi alanında favorileriniz hangileri?