AVAX ve ETH fiyat değerlendirmesi: Endişe devam ediyor

XRP MATIC ve ADA

AVAX ve ETH fiyat değerlendirmesi yapıldığında düşüşün giderek daha fazla derinleştiği görülüyor. Özellikle yaşanan son gelişmeler ile birlikte piyasada iyice endişe havası hakim oldu.

Kripto para piyasalarının en önemli iki dijital varlığı olarak bilinen AVAX ve ETH fiyat bakımından iyice geriye doğru düşmeye başladı. Konu ile ilgili analistler can sıkıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Genel görüş düşüşün devam edeceği yönünde. Ethereum için 4 bin dolar altı ucuz denilirken şimdilerde 3.300 dolar seviyesi bile aranır olacak hale geldi.

Kripto para dünyasının en önemli dijital varlıkları içerisinde lider konumda yer alan ethereum FED açıklamaları sonrasında Bitcoin ile birlikte düşüş yaşadı. Şu sıralar Bitcoin 42900 dolar düzeyinde yer alıyor. Ethereum onunla birlikte sert şekilde geriye doğru düştü.

AVAX ve ETH fiyat analizi

Özellikle son dönemlerde iyi bir performans sergilemeyi başaran AVAX, birçok analistin radarında. SOL coin kripto para alıcıları için iyi bir seviyeye geldi. Çok fazla düşüş yaşayan bu kripto para birimi ile kıyaslandığında AVAX, güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

AVAX ve ETH fiyat değerlendirmesi

Aşırı satış bölgesinden nötr bölgeye doğru çıkan AVAX için endişe havası yine de güçlü bir şekilde kendisini koruyor. Fiyatı şu sıralar 96 dolar düzeyinde. Ancak bu bölgenin kaybedilmesi halinde 88,6 ve 65 dolar gibi düzeyler ortaya çıkabilir. İşte tam da bu nedenle analistler karamsar bir tablo çiziyor.

Büyük kripto paralarda önemli tahminler: AVAX, SHIB ve BNB

AVAX ve ETH fiyat değerlendirmeleri yapıldıktan sonra BTT için de bazı görüşler öne sürüldü. Kısa vadede iyi bir geri dönüş sergileme ihtimali olan BTT coin yeniden 0,003 dolar düzeyine gelebilir. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.