Kripto para almak isteyenler, işte size 3 kritik tüyo!

Kripto para piyasası dipte!

Kripto para piyasası şu anda büyük bir düşüş içerisinde. Fakat 2023 yılında herşey değişebilir. 2024 yılı ise kripto paralar için ikinci baharın ilk ayları olabilir. Peki şu sıralar alınabilecek en iyi kripto paralar hangileri? İşte konunun detayları.

Kripto para almak isteyenler, işte size 3 kritik tüyo! Son birkaç gündür kripto paralarda ufak bir yükseliş söz konusu. Bu yükselişi tetikleyen temel unsur ise Ethereum’da yapılan güncelleme diyebiliriz. Ethereum ağında gerçekleşen güncelleme sonrasında özellikle ETH fiyatında muazzam bir artış gerçekleşti. Nitekim bu artış diğer coinleri de tetikledi. BTC’nin yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte, kripto para piyasasının bütününde yeşil bir hareket başladı.

Kripto paralarda korkutan

Peki bu durum ne kadar daha devam edecek? Açıkçası bunu kestirmek biraz güç. Fakat farklı analistlerin, önümüzdeki süreç ile ilgili farklı yorumları mevcut.

ETH ağında gerçekleşen güncelleme ile başlayan hareketin uzun soluklu olacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla.

Kripto para piyasaları kripto madenci

Kripto para almak isteyenler, işte size 3 kritik tüyo!

Ünlü bir analist içerisinde bulunduğumuz süreç boyunda özellikle 3 coinin yükselişe geçeceğine inanıyor. Bu coinlerin başında Cardano’nun dijital varlığı ADA geliyor. Diğerleri ise Tezos ve Avax.

Kripto para birimi tanıtan influencerlara yeni kurallar!

ADA zaten uzun süredir güçlü bir duruş içerisindeydi. Fakat aynı şeyi Tezos ve Avax için söylemek mümkün olmayacaktır. Önümüzdeki süreçte bu coinlerin değer kazanıp kazanmayacağını göreceğiz.

Bu arada dip not olarak belirmemiz gerekiyor. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşlerinize göre planlamanız daha doğru olacaktır.

iPhone SE4 çift ana kamera ile gelecek!