Huawei Watch D Aralık 2021’de piyasaya sürülecek

he2

Son gelen bilgilere göre Huawei Aralık ayında tansiyon izleme sunan Watch D akıllı giyilebilir cihazını tanıtacak.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin akıllı giyilebilir cihazların araştırma ve geliştirilmesine yaptığı yatırımın karşılığını fazlasıyla alıyor gibi görünüyor . Şirket bu hafta, büyük sağlık ve fitness mücevherleri olacak giyilebilir cihazların test edilmesine ve geliştirilmesine odaklanan en büyük araştırma laboratuvarını tanıttı. Bir teknoloji analisti de Huawei’nin Aralık ayında tansiyon izleme sunan Watch D akıllı giyilebilir cihazını tanıtacağını açıkladı.

Tansiyon takibi sunan bir akıllı saat, insan tansiyonunun izlenmesinde ezber bozan bir unsur olabilir. Yeni araştırmaları fenomeni anlamaya yönlendirebilecek bir gerçek zamanlı veri hazinesi sağlıyor.

Huawei Watch D Aralık 2021'de piyasaya sürülecek

Doğru ve güvenilir kan basıncı ölçümleri sağlamanın karmaşıklığı nedeniyle kan basıncı izleme sunan yalnızca birkaç akıllı giyilebilir cihaz vardır. Kan basıncı izleme özelliğine sahip Watch D’nin yakında piyasaya sürüleceği söylentilerini desteklemek için Huawei, kısa süre önce kan basıncını izleyen giyilebilir bir cihaz için sertifika aldı.

Huawei Watch D’nin iddia edilen tanıtım görüntüleri Weibo’da yayınlandı ve görüntüler, önceki Huawei giyilebilir cihazlarına çok az benzeyen bir cihazı gösteriyor. Watch D, dikdörtgen bir ekran ve akıllı saatin sağ tarafında iki düğme ile dikdörtgen bir tasarıma sahip.

Huawei’nin Çin dışında Watch D için gerekli sertifikaları alma konusunda kaydettiği ilerleme seviyesi net değil. Huawei Watch D için fiyatlandırma detayı da henüz bilinmiyor. Huawei’den Watch 5’in sızdırılan detaylarına şu an için herhangi bir tepki gelmedi.

OPPO Enco TWS kulaklıklar yeni özellikler alıyor