Sert yükseliş beklenen kripto paralar hangileri: Büyük balina konuştu

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Sert yükseliş beklenen kripto paralar bir analist ve balina tarafından açıklandı. İçlerinden önemli bir bölümü zaten herkes tarafından biliniyordu. Hadi gelin sert yükselme potansiyeli olan kriptolara birlikte bakalım.

Kripto para dünyası her geçen gün sert hareketlere sahne oluyor. Bazen tahminlerin ötesinde yükseliş yakalanırken kimi zaman sert düşüşler meydana gelebiliyor. Üstelik tüm bu yükseliş ve düşüşleri tahmin etmek açıkçası pek kolay olmuyor. Bazen analistler ve balinalar yaptıkları açıklamalarla yükselişi önceden haber verebiliyor.

Bugün Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paralar sert bir şekilde çakıldı. Beklenti daha çok yeni ATH yönündeydi. Çin’den gelen haberler bu düşüşü tetikledi. Analistler ise bazı altcoinlerde umutlu olmaya devam ediyor. Özellikle sert düşüş dönemlerinde balinaların ve analistlerin söylemleri çok daha fazla değer kazanıyor.

Sert yükseliş beklenen kripto paralar listesi

Scott Melker kripto para dünyasında tanınan isimler içerisinde yer alıyor. Onun yükseliş beklediğini söylediği ilk kripto para BNB coin oldu. Özellikle son dönemler kazandığı hızlı ivme ile bilinen BNB, ona göre 1000 dolar seviyelerine kadar çıkacak.

Sert yükseliş beklenen kripto

Kripto para dünyasında bambaşka bir yere sahip olan MATIC coin ise yükseliş beklenen bir diğer dijital varlık oldu. Listesine devam eden ünlü analist POLS coinden bahsetti. SUSHI coin ise onun bahsettiği bir diğer önemli dijital varlık olarak karşımıza çıktı.

Kripto para piyasası toparlanıyor mu?

LINK coin özellikle son dönemlerdeki yükselişiyle göz doldurdu. Yaklaşık olarak 41 dolar seviyelerine çıkmasına rağmen bugün biraz düştü. Peki sizin favori kripto paranız hangisi?