Aşk 101 ikinci sezon çıkış tarihi belli oldu: Heyecan yine dorukta (Video)

Aşk 101 ikinci sezon

Aşk 101 ikinci sezon çıkış tarihi uzun bir bekleyişin ardından ortaya çıkmaya başladı. Özellikle romantik lise dizilerini sevenler için değerli bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Netflix platformunda birçok Türkiye yapımı yer alıyor. Hakan: Muhafız ile başlayan Netflix Türkiye serüveni bugünlerde yeni yapımlarla karşımıza çıkıyor. Mesela Atiye dizisi yine çok beğenilenler içerisinde yer almıştı. Şimdi ise Aşk 101 geniş bir izleyici sayısına ulaşmaya çalışıyor.

Netrix Türkiye tarafından yayınlanan bir video ile birlikte dizinin ikinci sezonu için her şey netleşmeye başladı. Gelen detaylara göre bu dizi 30 Eylül 2021 tarihinde ikinci sezonu ile izleyicileri selamlayacak.

Aşk 101 ikinci sezon çok ses getirecek

Türkiye’nin en beğenilen gençlik dizilerinden bir tanesi olmaya çalışan Aşk 101, büyük bir tartışma konusu haline gelmişti. Özellikle dizide eşcinsel karakter olduğu söyleniyordu. Hatta bu karakterin Osman olduğu defalarca ifade edildi. Netflix Türkiye senaryosunda bu karakter eşcinsel olsa bile muhtemelen düzeltme yapılmıştır.

Aşk 101 ikinci sezon

Karşılarına RTÜK gibi bir üst kurumu almak istemeyen dizinin yapımcı ve yönetmeni eşcinsel karakteri kaldırmış gibi görünüyor. Pandemi ile birlikte dizi ve film sektörü ağır yara almıştı. Bu dizi yeniden ekranlara gelerek pandemi etkisini kırmak istiyor. Senaryoda yapılan değişikliklere rağmen geniş bir izleyici kitlesi var.

Aşk 101 savcılık kararı belli oldu: Dizi iptal edilecek mi?

1998 yılında aynı lisede okuyan arkadaşların iletişim ve ilişkilerini sorgulayan bu dizi ilginç sahnelere sahip. Mesela okuldaki özür sahnesi internette çok konuşulmuştu. Peki siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.