Vivo V21 SE temel özellikleri ortaya çıktı

Vivo V21 SE temel özellikleri ortaya çıktı

Vivo kısa süre önce Hindistan’da Vivo V21 5G ve Vivo V21e 5G akıllı telefonlarını duyurdu. Geçtiğimiz birkaç ay içinde akıllı telefonlar, Geekbench kıyaslama sitesinde ve Google Play Console’da görüldü. Şimdi, cihazlar AI kıyaslama platformunda ortaya çıktı. Yaklaşan Vivo V21 SE özelliklerine bir bakalım.

AI kıyaslama listesi, cihazın Snapdragon 720G işlemci ve 8 GB RAM tarafından desteklendiğini ortaya koyuyor. Cihazın Android 11 işletim sistemiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Cihaz Geekbench’te de aynı özelliklere sahip şekilde görüldü. Ancak cihaz, Geekbench’te V21 SE takma adı yerine V2061 model numarasıyla karşımıza çıkmıştı.

Vivo V21 SE temel özellikleri ortaya çıktı

Telefonun Google Play Console listesi, cihazın Full HD çözünürlüğü ve 440ppi piksel yoğunluğunu desteklediğini ortaya çıkarmıştı. Liste ayrıca telefonun delikli bir ekrana sahip olduğunu ortaya çıkaran bir resmini de taşıyordu. Şu anda V21 SE’nin kamera özellikleri hakkında bilgi yok. Vivo V21 SE, geçen yılki Vivo V20 SE’nin yerini alacak. V20 SE, ekran içi parmak izi tarayıcılı 6.44 inç AMOLED FHD+ ekrana, 32 megapiksel ön kameraya ve 48 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (derinlik) üçlü kameraya sahipti. Dolayısıyla yeni modelin kamera kurulumu da buna benzer olabilir. V21 SE, 33W hızlı şarjı destekleyen 4.100mAh pile sahip. Ayrıca Snapdragon 720G yongası ve 8 GB RAM tarafından desteklenmekte. 128 GB dahili depolama alanı ve daha fazla depolama için bir microSD kart yuvası ile birlikte geliyor.

ABD şirketleri Rus hacker grubu karşısında çaresiz kaldı: Tarihin en büyük saldırılarından