Crew Dragon tuvalet manzarası bakın nasıl görünecek: Bu görüntü insanı kalpten götürür

SpaceX Dragon aracı

SpaceX tarafından geliştirilen Crew Dragon, tuvalet manzarası ile büyüleyecek gibi görünüyor. Bundan sadece kısa bir süre önce aracın yeni görüntüleri paylaşılmıştı. Ayrıca en güzel manzaranın nerede olacağı kesinleşti. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Uzay şirketleri her geçen gün gücünü daha fazla artırmaya devam ediyor. SpaceX hiç kuşkusuz bunlar arasında en fazla göze çarpanı. Elon Musk önderliğinde devam eden şirketin uzay yatırımları büyüdükçe büyüyor. Aynı şekilde yapılan faaliyetlerin sayısında da artış var.

Crew Dragon şu anda en büyük projeler içerisinde yer alıyor. Her ne kadar Starship araçları Mars projesi sayesinde ciddi bir yol kaybetse bile yine de şu an için biraz erken aşamada. Crew Dragon, insanlı uzay faaliyetlerinde bir numara olmaya başladı. Musk bu uzay aracının odaları ile ilgili ayrıntılı bilgi vermeye başladı.

Crew Dragon tuvalet manzarası büyüleyecek

Crew Dragon kapsülü camdan bir kubbeye sahip olacak. Böylece astronotlara 360 derecelik eşsiz bir görüntü sunulacak. Musk 4 kişilik ekibin bu kapsül içerisinde yaşaması için tüm detayları düşünmeye çalışıyor. Her ne kadar yolculuk kısa sürecek olsa bile yine de eksik bir noktanın kalması istenmiyor.

Crew Dragon tuvalet manzarası

Camdan kubbeye sahip olacak bölümlerden birisi de tuvalet kısmı. Burada tüm evreni görebileceğiniz eşsiz bir manzara geri alıyor. SpaceX şirketi sadece Crew Dragon için değil aynı zamanda uzay turisti olarak götüreceği insanların da benzer manzaralara sahip olacağını söylüyordu.

İnsanlığı yok edebilecek pandemi ortaya çıktı: Bu seferki çok farklı

Musk tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında sadece tuvalet kısmında camdan kubbe yer almayacak. Geriye kalan 3 odada da yine camdan kubbe kullanılacak. Böylece eşsiz bir evren görüntüsü sağlanmak isteniyor. Deneyimli astronotlar Jared Isaacman, Hayley Arceneaux, Sian Proctor ve Christopher Sembroski bu bölmeleri kullanacak. Peki siz bu uzay aracının tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?