Kripto para pazarında kanlı Cuma!

Balinalar bu altcoini

Son dönemde düşüş içerisinde olan kripto paralar haftayı da kırmızı bir şekilde kapadı. Cuma günü yükseliş beklenirken başta BTC olmak üzere tüm kriptolarda değer kaybı hakimdi.

Kripto para pazarında kanlı Cuma! Son günlerde kripto para piyasasında istikrarlı bir yükseliş söz konusuydu. Pazarın geneline baktığımızda yeşil çizgilerin hakim olduğunu görüyorduk. Üstelik bu zaman diliminde pek çok kripto para da rekor üzerine rekor tazelemişti.

Bu süreçte Bitcoin ise 3 defa 50 bin dolar barajını aşmayı başarmış hatta son seferde 51 bin dolar seviyelerine kadar çıkmıştı.

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto para pazarında kanlı Cuma!

Fakat bugün kripto para piyasasında sert düşüşler yaşanmaya başladı. BTC bir anda 4 bin dolara yakın değer kaybetti. Doğal olarak bu durum tüm gün devam etti.

BTC’deki bu ani değer kaybı diğer kripto varlıkları da direkt olarak etkiledi. ADA’nın değer 1.3 dolara kadar geriledi. Ethereum bir anda 3800 dolar seviyelerine kadar düştü.

Bu düzeltmenin ne kadar süre daha devam edeceği ise şimdilik belli değil. Öte yandan analistlerin yakın zamanda böyle bir düzeltme yaşanacağını tahmin ettiklerini de belirtelim. Bakalım kripto para piyasası bir daha ne zaman ayağa kalkacak. Bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yatırım tavsiyesi değildir. Keza kripto paralara yatırım yapmak hala çok riskli. Dolayısıyla yatırım yaparken de dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Apple kendi çiplerini üretecek: Şirket strateji değiştiriyor