Çalışanlara düzenli olarak BTC ödeniyor

Büyük Bitcoin transferi

Dünyanın en önemli kripto para birimi olarak gösterilen Bitcoin, 7’den 70’e her tür yatırımcının en önemli önceliklerinden biri olmaya devam ediyor.

Çalışanlara düzenli olarak BTC ödeniyor. Kripto varlıklar, günden güne hayatımızda daha kalıcı bir hale gelmeye devam ediyor. Her ne kadar ülkeler bazında dünya genelinde şu ana kadar sadece El Salvador tarafından resmi ödeme aracı olarak kabul edilmiş olsalar da, kripto varlıkların bundan sonra kolay kolay ekonomik hayattan çekilemeyeceği ortak bir görüş olarak kabul edilmiş gibi görünüyor.

Çalışanlara düzenli olarak BTC ödeniyor

Hal böyle olunca da, birbiri ardından birçok büyük şirketin kripto varlıklara yönelmesi, özellikle de Bitcoin’e yatırım yapması şaşırtıcı olmasa gerek. Ancak bu şirketlerden öyle bir tanesi var ki, zaten kendisi bir kripto para şirketi ve kendisinin ayrı bir kripto para birimi var. Evet tahmin edebileceğiniz üzere Terra’dan bahsediyoruz.

Çalışanlara düzenli olarak Bitcoin ödeniyor

Kurumsal ismiyle Terraform Labs şirketi, bir süredir yaptığı Bitcoin alımlarıyla dikkat çekiyordu. Kendisine ait LUNA isimli bir kripto para birimi de bulunan şirket, bu haftada iki farklı işlemle yaptığı 3.964 Bitcoin alımıyla yine spot ışıklarının üzerine dönmesini sağladı.

Çalışanlara düzenli olarak BTC ödeniyor

Yaklaşık 200 milyon dolar değerinde olan bu Bitcoin alımının temel nedeni ise, şirketin dolar rezervlerini korumak istemesi. Bununla birlikte, yapılan bu son alımın ardından Terra’nın soğuk cüzdanında yaklaşık 35 bin adet Bitcoin olmuş oldu. Şu an bir BTC’nin ortalama 45.300 dolar gibi bir seviyeden işlem gördüğü düşünüldüğünde, şirketin yalnızca BTitcoinvarlığının 1,5 milyar doların üzerinde olduğu anlaşılıyor.

Sanal RAM özelliği nasıl çalışıyor?