Ethereum tekrardan 2000 doların üzerine çıktı

Ethereum

Bir süredir 1800 dolar seviyelerinde seyreden Ethereum tekrardan 2000 doların üzerine çıktı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Kripto para piyasası Haziran ayını hayli sancılı geçirdi. Aslında bu sancılı süreç Mayıs ayının sonlarına doğru başlamıştı. 64 bin dolar ile zirveyi gören BTC dahi sert bir düşüşle 32 bin dolar seviyelerine çekilmişti.

Nitekim bu düşüş trendi Haziran boyunca da devam etti. Haziran ayında BTC bir ara 30 bin doların da altına indi. Bu düşüş direkt olarak diğer kripto paraları da etkiledi.

BTC kısa sürede kendisini 30 bin doların üzerine atsa da altcoinlerin bu şoku atlatmaları biraz daha uzun sürdü. Özellikle ETH, 2000 doların altına düştükten sonra kolay kolay toparlanamadı.

Ethereum tekrardan 2000 doların üzerine çıktı

Bir süredir 1800 doların altında seyretmeye devam eden ETH, bugün itibariyle yüzde 10 civarında bir yükseliş yaşadı ve tekrardan 2000 doların üstünü gördü. Bu artışın ardından ufak çekilmeler yaşansa da şu sıralar ETH 2000 dolar civarlarında seyretmeye devam ediyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Temmuz ayında önemli bir ETH güncellemesi gerçekleşecek. Bu güncelleme sonrasında ETH ağındaki işlem ücretlerinin düşmesi bekleniyor. PoS için önemli bir güncelleme olan bu yenilik madencilerin gelirlerini de düşürecek.

Her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız gerekiyor.

Mars gezegeninden yeni ses ve video görüntüleri paylaşıldı!