Avengers Infinity War’dan rekor gelir!

avengers 2

Şüphesiz 2018’in en çok beklenen filmlerinin başında Avengers Infinity War Part 1 geliyordu. Nitekim geçtiğimiz hafta vizyona giren film kısa süre içerisinde rekor hasılata imza atmayı da başardı. İşte detaylar.

Avengers Infinity War yeni bir rekor daha kırdı

Dile kolay… 10 yıl, 18 film ve onlarca süper kahraman. Marvel’ın 2008 yılında startını verdiği sinematik evreni nihayet final yapıyor. 10 yıla 18 film sığdırmayı başaran Marvel, senaryosunu ilmik ilmik işlediği sinematik evreninin finalini Avengers Infinity War ile yapacak. Bilindiği üzere bu Marvel için bir son olmayacak. Bundan sonra farklı Marvel karakterlerini, farklı bir senaryo ile beyaz perdede görmeye devam edeceğiz. Fakat pek çok bilindik süper kahraman için beyaz perde macerası sonlanmış gibi görünüyor.

Nisan ayının son haftasında vizyona giren Infinity War, destansı bir finalin ilk yarısını oluşturuyordu. İkinci yarı ise bilindiği üzere 2019’da vizyona girecek.

avengers 1

Tüm Marvel filmlerinin nihayete erdiği Infinity War, beklenildiği üzere gişeye rekorla merhaba demişti. Film geçtiğimiz gün rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Box Office tarafından açıklanan bilgilere göre, Avengers Infinity War sadece 11 gün içerisinde 1 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Böylece Infinity War, 1 milyar dolar hasılata en kısa sürede ulaşan film unvanını da ele geçirmiş oldu.

Bu arada şunu da dip not olarak belirtelim. Film henüz Çin’de vizyona girmiş değil. Muhtemelen Çin gösterimleriyle birlikte yeni rekorlar da gelecektir.

Rambo 5 geliyor! İşte detaylar