Captain Marvel filminden yeni görüntüler geldi!

captain marvel p

2019’a damga vurması beklenen yapımlardan biri olan Captain Marvel için bazı yeni görüntüler yayınlandı. İşte filmden yansıyan son kareler.

Marvel sinematik evreni 2019’da destansı bir final yapacak. Şimdiye kadar 20 film ile karşımıza çıkan Marvel Stüdyoları, önümüzdeki yıl yayınlanacak olan Avengers Infinity War Part 2 filmiyle final yapmaya hazırlanıyor.

Elbette Avengers Infinity War Part 2 filminden sonra Marvel, bazı süper kahramanları beyaz perdeye taşımaya devam edecektir. Fakat şimdiye kadar karşımıza çıkan çekirdek kadronun büyük bir bölümü, 2019 sonrasında Marvel evreninde yer almayacak.

Dolayısıyla 2019, Marvel sinematik evreni açısından son derece önemli bir yıl. 2019’da gerçekleşecek olan final öncesinde vizyona girecek olan son solo film ise Captain Marvel olacak.

Captain Marvel için yeni görseller yayınlandı

Marvel evrenini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Captain Marvel, Infinity War Part 2’de önemli bir role sahip olacak. Hatta dünyanın Thanos’tan kurtulması, muhtemelen Captain Marvel’ın kudretine bırakılacak da diyebiliriz.

Brie Larson’un Cpt. Marvel karakterine hayat vereceği film 8 Mart’ta vizyona girecek. Samuel L. Jackson’ın uzun bir süre sonra tekrardan Nick Fury karakterine bürüneceği film, 90’lı yıllarda geçecek. İki uzaylı ırkın savaş alanı olarak dünyayı seçmesini konu edinecek olan yapım, Carol Danvers’ın evrenin en güçlü süper kahramanlarından biri haline dönüşmesini vizyona taşıyacak. Muhtemelen Marvel evreninin 21. filmi, Infinity War Part 2 hakkında da önemli ip uçlarını izleyicilere yansıtacaktır. Bekleyip göreceğiz. (Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız)