Infinity War sonrasında Marvel evreninde neler olacak?

avengers infinity war

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde süper kahraman filmlerinin gişede rekordan rekora koşması yapımcıların da dikkatinden kaçmıyor. Özellikle Marvel kahramanlarının DC Comics’e oranla gişede daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Kendisinden o kadar çok şey beklenmeyen Black Panther bile ABD’de rekor üstüne rekor kırıyor. Sadece tek bir karaktere odaklanan bir yapım bile böylesi bir gişe başarısına imza atabiliyorsa, Avengers Infinity War ile ortaya nasıl bir sonuç çıkacak, gerçekten merak konusu.

Marvel, sinematik evrenini bir bütün halinde seyirciye sunarak başarılı bir iş yaptı. Önceden solo halinde gelen filmler, ufak sahnelerle birleştirildi ve ortaya muazzam bir serüven çıktı.

Marvel’ın yaptığını, geç de olsa DC’de yapmak istedi. Fakat sonuç olarak ortaya hayal kırıklığı yaratan bir Justice League filmi çıktı. Neredeyse 3’te 1’i kırpılan film, özet tadında sinemaya aktarıldı. Sonuç olarak tepkiler de beraberinde geldi. Elbette bu başka bir yazının konusu. Bu yazımızda ise Avengers Infinity War sonrası Marvel evreninde olabilecek olayları tartışacağız.

Infinity War için yeni fragman yayınlandı