Avengers Infinity War’da kimler öldü? Kimler hala yaşıyor?

avengers

#İŞBİRLİĞİ

Avengers Endgame’in vizyona girmesine sayılı günler kala, yeni bir yazı dizisiyle karşınızdayız. Avengers Infinity War’da kimler öldü? Kimler hala yaşıyor? İşte yanıtı.

2019’un en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers Endgame 26 Mayıs itibariyle vizyona girecek. Film Avengers Infinity War’ın hemen sonrasında geçen olayları konu edinecek. Dolayısıyla Endgame’i daha iyi kavrayabilmek adına şu aralar Infinity War’ı tekrar izleyip hafızanızı tazelemenizi tavsiye ederiz.

Marvel sinematik evreni kronolojik sıralaması

Peki Avengers Infinity War’da kimler öldü? Kimler hala yaşıyor? Malum, Infinity War Marvel evreninin şimdiye kadar gördüğü en büyük savaşa tanıklık etmemizi sağladı. Bu savaştan pek çok isim öldü.

Kısa süre önce Marvel, Avengers Endgame öncesi ölen ve hala yaşayan karakterlerin posterini yayınlamıştı. Fakat bu posterde filmde ölen her karakter yer almıyordu. İşte bu yazımızda Marvel’ın posterinde yer vermediği karakterleri sizlerle paylaşacağız.

Endgame öncesi kimler öldü, kimler yaşıyor?

Heimdall

Avengers Infinity Warda kimler öldü 1

Thor’un sadık yoldaşu Heimdall, Ragnarok sonrasında Thor ve diğer Asgardlılarla birlikte bir uzay gemisine binmişti. Nitekim Infinity War’ın hemen başında Heimdall öldü.