Rambo 5 geliyor! İşte yeni bilgiler!

rambo2

Uzun süredir Rambo 5 hakkında söylentiler bulunuyor, fakat filmin hazırlanıp hazırlanmayacağına dair şüpheler bulunuyordu. Ancak Sylvester Stallone, Rambo 5 için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Rambo serisinin beşinci fimi yolda. Rambo rolünde bir kez daha Sylvester Stallone’u izleyeceğiz. 71 yaşındaki aktör, bu role ilk kez 1982 yılında bürünmüş ve aksiyon sineması seyircisinin büyük beğenisini kazanmıştı.

Rambo 5 nasıl olacak

Deadline’da yer alan bilgilere göre Rambo’nun 5’i filminin senaryosunu Stallone yazacak. Başrolde de o var, ancak filmi başka birinin yönetmesi daha olası. Senaryo detaylarına baktığımızda ise, Rambo’nun bu kez Meksikalı büyük bir uyuşturucu karteliyle mücadele edeceğini söyleyebiliriz.

Rambo 5

“Rambo, aksiyon dolu yılların ardından Meksika sınırına yakın bir çiftlikte çalışmaktadır. Meksikalı bir uyuşturucu karteli ise, Rambo’nun yakın bir arkadaşının kızını kaçırır.” Sonrasını tahmin edersiniz…

Yeni filmin çekimlerinin önümüzdeki eylül ayında başlaması planlanıyor. Stallone’un bildiğiniz üzere son dönemde Creed 2 ve yeni Expendables filmi gibi projeleri de var.

Electrolux Ultra Captic elektrikli süpürge inceleme