2.500 TL altı en iyi 5 akıllı telefon

akıllı telefon

#İŞBİRLİĞİ

Uygun fiyata üst segmente hitap eden bir akıllı telefon almayı mı düşünüyorsunuz? O zaman doğru yazıdasınız. İşte 2500 TL altına alabileceğini en iyi 5 akıllı telefon!

Hem ucuz, hem üst segment akıllı telefon!

Akıllı telefon sektöründeki dengeler son bir kaç yılda şaşmış durumda. Artık amiral gemisi modelleri ciddi anlamda cep yakmaya başladı. Keza son dönemde satışa sunulmuş olan üst segment modellerin fiyatı 5000TL – 6000TL civarlarında dolaşıyor. Hal böyle olunca, amiral gemisi olarak tabir ettiğimiz telefonlar ciddi anlamda lüks haline gelmiş durumda.

Fakat bu cebinde 4000 – 5000TL’si olmayanların amiral gemisi sınıfına hitap eden modelleri kullanamayacakları anlamına gelmiyor. Keza günümüzde 2500TL altına da üst segmente hitap eden telefonlar almak mümkün. Tek yapılması gereken şey biraz araştırma yapmak. Keza birazdan sizlerle paylaşacağımız bu modeller, hemen her telefoncuda bulunmuyor.

akıllı telefon

Fakat bu durum kafanızda soru işaretlerine neden olması. Keza bahsedeceğimiz telefonlar Xiaomi, Huawei ve LG modelleri. Xiaomi size biraz yabancı gelebilir. Lakin ön yargılı olmayın. Çünkü Xiaomi son yılların gözde firmalarından birisi. Henüz ülkemizde resmi olarak hizmet vermeye başlamasalar bile, 3. parti ithalatçılar sayesinde önemli bir kullanıcı kitlesine erişmiş durumdalar.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2500 TL altına alabileceğiniz amiral gemisi modelleriyle başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Telefon seçiminde Snapdragon 835 yonga setini kullanan modelleri baz aldık. Keza SD845’li modeller 3500TL üzerine satılmakta.

Galaxy Note9 beklentileri karşılayabilecek mi?