Avengers Infinity War için yeni fragman yayınlandı!

avengers

Marvel sinematik evreninin finali olarak gösterilen Avengers Infinity War için yeni bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan son fragman film hakkında çok daha fazla ipucu içeriyor. İşte nefes kesen yeni tanıtım videosu.

Avengers Infinity War nefes kesecek!

Son yıllarda süper kahraman filmlerinin beyaz perdeyi domine ettiğini söylesek, sanırım pek de yanılmış olmayız. Özellikle Marvel logosu taşıyıp da gişede hayal kırıklığı yaratan bir film henüz vizyona girmedi. Aksine, her süper kahraman filmi yeni bir rekorla gişeye merhaba diyor.

Fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi, Marvel sinematik evreninin de bir sonu var. En azından yeni bir başlangıç için bu son kaçınılmaz bir hal aldı diyebiliriz. Avengers Infinity War ile destansı bir finale hazırlanan Marvel evreni için artık yeni kartlar dağıtılmaya başlanacak.

Daha önce Infinity War ile bazı süper kahramanların, beyaz perdeye veda edeceğini sizlerle paylaşmıştık. Bu kahramanlardan kimisi ölerek, kimisi ise inzivaya çekilerek Marvel evrenine veda etmiş olacak. Yayınlanan son fragman videosuna bakacak olursak, bu vedalar oldukça destansı bir şekilde gerçekleşecek.

Avengers Infinity War için yayınlanan son tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ülkemizde de dünya ile aynı anda 27 Nisan’da vizyona girecek olan film için artık yeni bir tanıtım videosu yayınlanmayacak. Amerika’da filmin gösterimine ait biletlerin ön satışa sunulduğunu da belirtelim. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Avengers Infinity War, şimdiden gelmiş geçmiş en fazla gişe hasılatına sahip film olabilir.