Assassin’s Creed Red, 2024’ün en büyük oyunu olacak

Assassin's Creed Red

Ubisoft, heyecanla beklenen Assassin’s Creed Red’in 2024’ün en büyük oyunu olacağını söyleyerek oyunun çıkış tarihini açık etti.

Son yılların en başarılı oyun serilerinden olan Assassin’s Creed yoluna hız kesmeden devam ediyor. Seriyi köklerine döndürecek olan Assassin’s Creed Mirage oyununu ekim ayında oyunseverlerle buluşturacak olan Ubisoft, bir yandan Mirage’ın çıkışına hazırlanırken, bir yandan da serideki bir sonraki büyük oyun için hazırlıklarını sürdürüyor. Çünkü başta bir ek paket olarak düşünüldükten sonra tam teşekküllü bir oyuna evrilen Mirage, Odyssey ya da Valhalla kadar büyük bir yapım olmayacak. Bu büyüklükte bir Assassin’s Creed oyunu oynamak için, kısa süre önce duyurulan Assassin’s Creed Red’in çıkışını beklememiz gerekecek. Ancak görünen o ki bu bekleyiş o kadar da uzun sürmeyecek. Çünkü Ubisoft cephesinden gelen son paylaşımlar, Red’in 2024’te oyunseverlerle buluşacağına işaret ediyor.

assassins creed red

Ubisoft’un iş ortaklarıyla ilgilenen yöneticilerinden olan Arisa Lagunzad, bu hafta LinkedIn hesabından yaptığı paylaşımla Assassin’s Creed Red hakkında önemli bir bilgiyi açık etti. Şimdilik Red kod adıyla anılan yeni Assassin’s Creed oyunu için sponsor çekmeyi hedefleyen bu paylaşımda Lagunzad, oyundan “2024’ün en büyük oyunu” olarak söz ediyor. Bu da Ubisoft’un heyecanla beklenen yeni Assassin’s Creed oyununu 2024’te çıkarmayı planladığını gösteriyor. Ayrıca Ubisoft’un oyundan ne kadar umutlu olduğunu da gözler önüne seriyor.

Bu yıl çıkacak Assassin’s Creed Mirage’ın askine çok daha büyük bir oyun olacak olan Assassin’s Creed Red, Feodal Japonya’da geçecek. Oyun hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da gelen son söylentiler oyunda iki oynanabilir karakter olacağını gösteriyor: Bir samuray, bir de shinobi, yani ninja.

Nothing Phone 2 resmen tanıtıldı